İSTANBUL / BEYOĞLU - Galata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Galata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

REFİK SAYDAM CAD. KUYTU SOK. NO3 TEPEBAŞI BEYOĞLU İSTANBUL 34430
Vizyon
Galata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Olarak; Mesleki eğitim standartlarını uluslararası düzeyde yakalamış ve modern eğitim teknolojileriyle donatılmış bir okul olmak, En az bir yabancı dil konuşabilen ve tamamı istihdam edilebilir niteliklere sahip öğrenciler yetiştirmek, Yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak, İlçemizde ve ilimizde her alanda en başarılı, ülkenin geleceğine yön veren öğrenciler yetiştiren, özenilen, beğenilen ve takdir edilen bir okul olmak vizyonumuzdur
Misyon
Türk Milli Eğitimi ve Mesleki Teknik Eğitim yasa ve yönetmelikleriyle çerçevesi çizilmiş eğitim programını; endüstri kuruluşlarının ihtiyaçlarını, kurumun imkânlarını ve çevre faktörlerini dikkate alarak uygulayabilen bir kurum olmayı, Öğrencilerini, kişisel yeteneklerini geliştirmiş, sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen, bilgili, becerili, özgüven sahibi, ülkesinin ve dünyanın sorunlarının farkında, düşünen, çözüm üreten, Kültürel değerlerimizi benimsemiş iyi ahlaklı ve disiplinli birer vatandaş olarak yetiştirmeyi, Ekip çalışmasına yatkın, üretime yönelik projeler geliştirip uygulayabilen, endüstriyel üretim ortamına kolay adapte olabilen ve liderlik vasıfları gelişmiş mezunlar vermeyi varlığının sebebi sayar.
Derslik :11<
Öğretim Şekli :İKİL EĞİTİM