Galata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02122511168
WEB http://galatamtal.meb.k12.tr
Adres : EVLİYA ÇELEBİ MAH. REFİK SAYDAM CAD. KUYTU SOK. NO3 TEPEBAŞI BEYOĞLU İSTANBUL 34430
VİZYON : Galata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Olarak; Mesleki eğitim standartlarını uluslararası düzeyde yakalamış ve modern eğitim teknolojileriyle donatılmış bir okul olmak, En az bir yabancı dil konuşabilen ve tamamı istihdam edilebilir niteliklere sahip öğrenciler yetiştirmek, Yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak, İlçemizde ve ilimizde her alanda en başarılı, ülkenin geleceğine yön veren öğrenciler yetiştiren, özenilen, beğenilen ve takdir edilen bir okul olmak vizyonumuzdur
MİSYON : Türk Milli Eğitimi ve Mesleki Teknik Eğitim yasa ve yönetmelikleriyle çerçevesi çizilmiş eğitim programını; endüstri kuruluşlarının ihtiyaçlarını, kurumun imkânlarını ve çevre faktörlerini dikkate alarak uygulayabilen bir kurum olmayı, Öğrencilerini, kişisel yeteneklerini geliştirmiş, sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen, bilgili, becerili, özgüven sahibi, ülkesinin ve dünyanın sorunlarının farkında, düşünen, çözüm üreten, Kültürel değerlerimizi benimsemiş iyi ahlaklı ve disiplinli birer vatandaş olarak yetiştirmeyi, Ekip çalışmasına yatkın, üretime yönelik projeler geliştirip uygulayabilen, endüstriyel üretim ortamına kolay adapte olabilen ve liderlik vasıfları gelişmiş mezunlar vermeyi varlığının sebebi sayar.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 2