İSTANBUL / BEYOĞLU - Galata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

“Sanat İyileştirir” sloganıyla yola çıkıyoruz.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi hepimizim malumudur.

Asrın felaketi diyebileceğimiz bu vahim hadisenin , gerek mali ve fiziki gerekse zihinsel ve psikolojik bakımdan uzun yıllar boyunca memleketin en öncelikli sorunu olacağı şüphe götürmez.

Sorunun vehameti ve ciddiyetine rağmen - bütünüyle gündemden düşmemiş olsa da- ilk zamanlar kadar öncelikli gündem olmadığını hepimiz gözlemliyoruz.

Tam bu noktada “biz unutmadık , unutmayacağız” diyerek işe koyuluyoruz.

Galata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 20’ye yakın öğretmeniyle katılacağı bir proje ile bu vakanın açtığı yaraları sarmayı sürdürmek istiyoruz.

Okul Müdürü Mehmet İBİŞ ve Müdür Yardımcısı Elif AYDIN’ ın idari öncülüğünde,  Görsel Sanatlar / Resim  öğretmeni Ercihan Yolcu’nun  teknik ve estetik rehberliğinde bütün katılımcı öğretmenler kendi özgün resimlerini üretmenin çabasını ortaya koyacakları projemizin ilk toplantısını 11 Ocak 2024 Perşembe günü gerçekleştirdik.

“Sanat İyileştirir” sloganıyla yola çıkıyoruz.

Öğretmenleriyle, idarecileri ve öğrencileriyle biz Galata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak doğal ve öncelikli misyonumuzun bu sorumlulukların gereği olan çabayı ortaya koymak olduğunun bilincindeyiz.

İmkanlarımız el verdiğince, enerjimizi ve emeğimizi son damlasına kadar ortaya koymaya gönüllü ve hazırız.

Okul Müdürü Mehmet İBİŞ ve Müdür Yardımcısı Elif AYDIN’ ın idari öncülüğünde,  Görsel Sanatlar / Resim  öğretmeni Ercihan YOLCU’nun  teknik ve estetik rehberliğinde bütün katılımcı öğretmenler kendi özgün resimlerini üretmenin çabasını ortaya koyacakları projemizin ilk toplantısını 11 Ocak 2024 Perşembe günü gerçekleştirdik.

Emeklerinden ötürü Görsel Sanatlar ve Resim Öğretmenimiz Ercihan YOLCU'ya teşekkür ederiz.

11-01-2024

11-01-202411-01-202411-01-202411-01-202411-01-202411-01-202411-01-2024